Welkom op de pagina van groep 8

Groep 8 telt dit schooljaar 21 leerlingen. Naast de bekende vakken als taal, rekenen, Engels en wereldoriëntatie staat in groep 8 de voorbereiding op het voortgezet onderwijs centraal.

Bij de start van de dag mogen de kinderen via de achteringang zelf naar het lokaal op de tweede verdieping komen. De deuren gaan om 8.15 uur open. De leerkrachten heten de kinderen welkom. Om 8.25 uur starten we met de lessen.

Wat gebeurt er zoal in groep 8?

• Drie keer in de week luisteren de kinderen naar een Bijbelverhaal.  Op vrijdag maken de kinderen een Bijbelse verwerking
  • We leren de kinderen de psalmen en andere Bijbelse liederen
  • De kinderen rekenen op een chromebook via “Snappet”
  • We geven lessen mediawijsheid om de kinderen op een goede manier om te leren gaan met alle digitale middelen.
  • Dagelijks is er aandacht voor taal en spelling
  • We bereiden de kinderen zo goed mogelijk voor op het VO. We leren ze hoe je leert voor een toets en huiswerk plannen.
  • Op dinsdagmorgen hebben de kinderen gym
  • In april maken de kinderen de AMN-eindtoets
  • In de laatste periode van het schooljaar bereiden de kinderen zich voor op het afscheid. We gaan samen op kamp en geven een spetterende musical.

Leerkrachten

Juf Renate en Meester Jesse zijn als leerkrachten verbonden aan groep 8.

Renate Bax

Leerkracht groep 8