UITGELICHT

Nieuwsflits 10

wo 28 maart - www.deamaliaschool.nl/media/bestanden/Nieuwsflits10-2017-2018-ws.pdf ...

Lees meer »

Nieuwsflits 9

do 22 maart - www.deamaliaschool.nl/media/bestanden/Nieuwsflits9-2017-2018.pdf ...

Lees meer »

Nieuwsbrief 8

vr 9 februari - www.deamaliaschool.nl/media/bestanden/Nieuwsflits8-2017-2018-ws.pdf ...

Lees meer »

MEDEDELINGEN

Mailadressen en website

Sinds de zomervakantie zijn onze mailadressen en het adres van onze website veranderd. U kunt ons nu vinden via www.deamaliaschool.nl. Onze mailadressen eindigen nu op @deamaliaschool.nl. Wilt u naar onze school mailen? Stuur dan een berichtje naar ons aangepaste mailadres. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op deze website. 

 

Station Zuid

In de ouderbrief van Station Zuid kunt u meer lezen over onze methode voor technisch lezen. Ook kunt u lezen hoe u thuis actief mee kunt doen met het leren lezen van uw kind. 
 

Gouden regels

Om het op onze school goed te hebben met elkaar hebben we zeven gouden regels. Iedere maand staat er een regel centraal. Via de Nieuwsflits hoort u welke regel er centraal staat. 
 

Facebook

U kunt onze school ook volgen via Facebook

 

Plattegrond 

De lokaalverdeling voor dit schooljaar is op deze plattegrond te vinden. 

 

 


 

 

 

 

Het is onze overtuiging dat op de Prinses Amaliaschool elk kind onvoorwaardelijk mag zijn wie het is. Elk kind heeft zijn eigen kenmerken en zijn eigen ontwikkelpunten. Er is een klimaat van veiligheid en acceptatie, waarin leerlingen en teamleden elkaar waarderen. In deze sfeer krijgen kinderen en teamleden de mogelijkheid hun kwaliteiten te ontplooien.

Iedereen heeft bijzondere kwaliteiten. Op de Prinses Amaliaschool mogen deze, binnen de mogelijkheden die er zijn, tot bloei komen. Dat betekent dat naast de cognitieve ontwikkeling aandacht is voor de creatieve, motorische en muzische vorming. Vooral het sociale aspect – mens zijn in deze wereld – is een belangrijk doel.

De christelijke identiteit motiveert ons: Elk kind met zijn/haar talenten is welkom. De contacten met de ouders zijn ook gericht op het kind in al zijn kwaliteiten.

De cognitieve ontwikkeling is daar een belangrijk onderdeel van, maar andere aspecten van de ontwikkeling zijn even belangrijk (welbevinden, sociale contacten, zelfredzaamheid e.d.).

U kunt hier ons protocol tegen pesten inzien en de zeven gouden regels van onze school lezen.

 

             

 

U bevindt zich hier: Onze school » Sociaal-emotioneel

CONTACT

Nederwoudseweg 23, 3772 TD Barneveld
Tel: 0342 424683, E-mail

Prinses Amaliaschool is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl