UITGELICHT

Nieuwsflits 2 2018-2019

za 15 september -  Nieuwsflits 2...

Lees meer »

Nieuwflits 1 september 2018

wo 12 september -  Nieuwsflits 1 september 2018...

Lees meer »

Nieuwsflits 15

vr 13 juli - www.deamaliaschool.nl/media/bestanden/Nieuwsflits5-2017-2018-ws.pdf ...

Lees meer »

MEDEDELINGEN

Gouden regels

Om het op onze school goed te hebben met elkaar hebben we zeven gouden regels. Iedere maand staat er een regel centraal. Via de Nieuwsflits hoort u welke regel er centraal staat. 
 

Facebook

U kunt onze school ook volgen via Facebook

 

 

 


 

 

 

 

Het is onze overtuiging dat op de Prinses Amaliaschool elk kind onvoorwaardelijk mag zijn wie het is. Elk kind heeft zijn eigen kenmerken en zijn eigen ontwikkelpunten. Er is een klimaat van veiligheid en acceptatie, waarin leerlingen en teamleden elkaar waarderen. In deze sfeer krijgen kinderen en teamleden de mogelijkheid hun kwaliteiten te ontplooien.

Iedereen heeft bijzondere kwaliteiten. Op de Prinses Amaliaschool mogen deze, binnen de mogelijkheden die er zijn, tot bloei komen. Dat betekent dat naast de cognitieve ontwikkeling aandacht is voor de creatieve, motorische en muzische vorming. Vooral het sociale aspect – mens zijn in deze wereld – is een belangrijk doel.

De christelijke identiteit motiveert ons: Elk kind met zijn/haar talenten is welkom. De contacten met de ouders zijn ook gericht op het kind in al zijn kwaliteiten.

De cognitieve ontwikkeling is daar een belangrijk onderdeel van, maar andere aspecten van de ontwikkeling zijn even belangrijk (welbevinden, sociale contacten, zelfredzaamheid e.d.).

U kunt hier ons protocol tegen pesten inzien en de zeven gouden regels van onze school lezen.

 

             

 

U bevindt zich hier: Onze school » Sociaal-emotioneel

CONTACT

Nederwoudseweg 23, 3772 TD Barneveld
Tel: 0342 424683, E-mail

Prinses Amaliaschool is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl