UITGELICHT

Nieuwsflits 5 2018-2019

di 27 november - Nieuwsflits 5 ...

Lees meer »

Nieuwsflits 4 2018-2019

wo 7 november - Nieuwsflits 4 ...

Lees meer »

Nieuwsflits 3 2018-2019

ma 15 oktober - Nieuwsflits 3...

Lees meer »

MEDEDELINGEN

Gouden regels

Om het op onze school goed te hebben met elkaar hebben we zeven gouden regels. Iedere maand staat er een regel centraal. Via de Nieuwsflits hoort u welke regel er centraal staat. 
 

Facebook

U kunt onze school ook volgen via Facebook

 

 

 


 

 

 

Veller

In maart 2018 besloot de Barneveldse gemeenteraad dat De Drieslag een dependance mag gaan beginnen in de wijk Veller. Deze locatie zal samen met PCO De Gelderse Vallei (De Branding) gehuisvest worden op de hoek van de Vellerselaan en de Bankivalaan.

Hier is een lang traject van onzekerheid aan vooraf gegaan. Voor PCO De Gelderse Vallei was het al langere tijd duidelijk dat De Branding een dependance zou gaan openen in Veller. Voor De Drieslag leek het niet mogelijk om een school in Veller te realiseren. In juli 2017 ontstonden er toch mogelijkheden. Het bestuur van De Drieslag heeft veel energie en tijd gestoken in de uitwerking van de mogelijkheden. De Amaliaschool in de Burgthof groeit uit haar jasje en heeft binnenkort extra lokalen nodig. Bovendien zitten de meeste leerlingen van De Drieslag uit Veller op de Amaliaschool. Het bestuur heeft daarom in oktober 2017 aan het MT van de Amaliaschool gevraagd om de ontwikkeling van de dependance in Veller in de komende jaren vorm te gaan geven.

Ambitie

In het raadsbesluit staat vermeld dat er voor De Drieslag een 6-klassige school gebouwd zal worden. In hetzelfde pand zal voor De Branding een 8-klassige school komen en een gezamenlijk speellokaal en een gymzaal. Er zijn beperkte uitbreidingsmogelijkheden op het terrein. Het is de ambitie van De Drieslag om in Veller onderwijs aan alle jaargroepen aan te bieden. Het schoolgebouw in Veller zal rond de herfstvakantie van het schooljaar 2019-2020 klaar zijn. De groepen die dan naar Veller zullen verhuizen, zullen bij de start van het schooljaar 2019-2020 starten en de eerste maanden dus nog elders les krijgen. Het definitief ontwerp van de locatie in Veller is inmiddels klaar. 

Nieuwsbrieven

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Veller? Dat kan via de speciale nieuwsbrief. De nieuwsbrieven die reeds verschenen zijn kunt u hier lezen. Ook kunt u zich via deze link abonneren op de nieuwsbrief. 

Nieuwsbrief 1

Nieuwsbrief 2

Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief 4

Nieuwsbrief 5 

Nieuwsbrief 6

U bevindt zich hier: Veller

CONTACT

Nederwoudseweg 23, 3772 TD Barneveld
Tel: 0342 424683, E-mail

Prinses Amaliaschool is een basisschool van Stichting Hervormde Scholen
De Drieslag. Meer informatie hierover vindt u op www.dedrieslag.nl