Welkom!

Na de zomervakantie heten we twee nieuwe collega’s welkom in team Amalia. Ze stellen zichzelf even voor.

Juf Wilma

Mijn naam is Wilma Wijnen-ter Haar. Samen met mijn man Wim, zoon Mees en dochter Fiene woon ik in Veenendaal. Daar genieten wij van een waterrijke omgeving en gaan er regelmatig op uit met ons bootje. In mijn vrije tijd rijd ik paard en wandel ik veel. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het jeugdwerk en de muzikale ondersteuning (zang) binnen de PKN wijkgemeente De Open Hof in Veenendaal.

Na de zomervakantie start ik als Intern Begeleider van de onderbouw op de Amaliaschool. Na 25 jaar les te hebben gegeven op de Koepelschool en de Veldhuizerschool in Ede heb ik besloten om mij verder te bekwamen in de rol van IB’er en kijk er erg naar uit dat ik dit op de Amaliaschool ten uitvoer mag gaan brengen. 

Ik onderschrijf de kernwaarden van de Amaliaschool:  Samen geloven, groeien en genieten!” en ben van mening dat alle kinderen tot groei kunnen komen met de talenten die zij van God hebben gekregen. 

Ik hoop dat u zult merken dat ik het niet alleen belangrijk vind om betrokken en zichtbaar te zijn voor mijn collega’s en de leerlingen, maar ook voor u, die uw kind het beste kent en we gezamenlijk een positieve bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van uw kind (eren). 

Met vriendelijke groet,

Wilma Wijnen-ter Haar

Juf Carolien

Mijn naam is Carolien van de Weerd. Ik ben 52 jaar.  Ik heb 3 kinderen en ik woon in Ede. 

Vroeger wilde ik maar één ding en dat was moeder worden en als het kon wilde ik graag thuisblijven om voor ze te zorgen. Dat is gelukt. Ik vond dat ik nog best iets kon gaan leren. In september hoop ik mijn opleiding tot onderwijsassistent/ pedagogisch medewerker af te ronden. 

Een loopbaanbegeleider moest mij vertellen dat het onderwijs en de zorg me op het lijf zijn geschreven. Dat had ik ook zelf kunnen bedenken want ik was ruim 15 jaar op het plein van de school van mijn kinderen te vinden , ook al zaten zij daar allang niet meer op school. 

Ik ben gek op zingen, knutselen en spelletjes doen en op verkleden en gek doen maar ik kan ook vreselijk serieus zijn. Vooral als het gaat om hoe we met elkaar omgaan en over de dingen van onze hemelse Vader. Ik kerk al sinds de vorige eeuw met veel plezier in de Schuilplaats in Ede en zing al bijna net zo lang mee in het aanbiddingsteam. 

Ik ben heel dankbaar voor mijn duo-baan bij de prinses Amaliaschool. ’s Morgens als onderwijsassistent en ’s middags op de BSO. Zo houden we de lijntjes kort. Een geweldige combinatie. Ik heb er erg veel zin in. 

Ik ga ervoor om een fijne tijd met jullie kinderen te hebben. Ik ben erg gemotiveerd om het goud in hen te vinden en ze te laten schitteren. Samen gaan we voor een goede samenwerking om een zo veilig en fijn mogelijke plek voor ze te creëren. Als er vragen of onduidelijkheden zijn, spreek mij alstublieft gewoon aan. 

Alvast hartelijk dank voor het vertrouwen.

Mvg Carolien.